Tarinakirja syntyy tarinoista, kerro omasi – julkaisu tehdään v. 2022 sukujuhlaan

Ensi vuonna kokoonnumme sukujuhlaan 3.9.2022 Honkajoelle, vaihdamme kuulumisia seurustelun merkeissä, kunnioitamme ja vaalimme sukumme perinteitä ja nautimme hyvää satakuntalaista ruokaa.

Sukuseuran jäseniä on eri puolilla Suomea, Euroopassa ja myös muilla mantereilla, aina Amerikassa asti. Hallitus päätti koota sukujuhlassa julkaistavaksi tarinoita. On mielenkiintoista kuulla ja lukea, miksi on matkustettu merta edemmäs kalaan ja mitä kaikkea mieleen painuvaa jäsenillä on kerrottavaa kokemuksistaan ja vaikka kommelluksistaan elämänsä varrelta. Meitä on moneen ”junaan ”lähtijöitä ja matkustajia”. Tärkeää on myös saada tarinoita tästä päivästä ja erityisesti haluaisimme nuorten kirjoituksia kirjaan.

Laitathan meille sähköpostia ja valokuvia tulemaan. Kerro omista kokemuksistasi, elämäsi vaiheista, ilon hetkistä ja vähän vaikka murheistakin meille jälkipolville. Kokoamme kirjoituksista ja valokuvista syyskuun juhlaan kirjan ”Hyssäläisten elettyä kokemuselämää”. Tämä nimi on vielä tässä vaiheessa työnimenä. Voit kirjoittaa käsin tai koneella ajatuksia, liittää kuvia mukaan tai lähettää sähköpostilla jutun ja kuvat. Kuvat palautamme lähettäjälle, jos on selkeä toivomus/palautusosoite mukana. Murrettakin voi käyttää kirjoituksessa. Laulussakin sanotaan ”Jokainen ihminen on laulun arvoinen” niin tässä tulevassa julkaisussakin jokainen juttu, tapahtuma, kokemus, matka, työ, opiskelu on myös kirjan arvoinen. Kaikki julkaisukelpoiset kirjoitukset julkaistaan.

Aineisto käsitellään hallituksen toimesta ja hallitus toimii julkaisun toimituskuntana. Julkaisu on sukuseuran kustantama omajulkaisu tekijänoikeuksineen. Tarinakirjan voi lunastaa sukukokouksessa. Kiitos jo etukäteen mielenkiintoisista tarinoista. Kirjottajien nimet julkaistaan kirjassa. Lähetä juttuehdotus sekä kuvat sähköpostilla viimeistään 28.2.2022. pirjo-liisa.kangasniemi@elisanet.fi Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää tietokonetta, niin laita kirje osoitteella

Pirjo-Liisa Kangasniemi, Rantakartanontie 8 L 238. 00910 Helsinki kirjekuoreen merkintä ”juttu”