Kiitos jäsenkyselyyn vastanneille, Vuosikokous 2024 ja Tarinalehti 2022

Lähetimme helmikuun alussa sukumme jäsenille, joilla on sähköposti tiedossa jäsenrekisterissämme. Kysely toteuttaa vuosikokouksessa hyväksyttyä toiminta- suunnitelmaa. 

Kyselyn avulla halusimme kuulla sukuseuran jäsenien toiveita toimintaamme sekä kartoittaa tyytyväisyyttä nykyiseen toimintaan. Saimme kyselyyn peräti 96 kappaletta vastauksia. Vastaajien ikäjakauma oli seuraava:  

18 – 35 vuotiaita 6 kpl
36 – 65 vuotiaita 47 kpl
65 – 95 vuotiaita 43 kpl

Hallitus käsittelee ja analysoi vastauksia seuraavassa hallituksen kokouksessa 14.3.2023

Olimme erittäin tyytyväisiä vastausten määrään. Myös avointen kysymysten vastausten määrä oli erittäin hyvä. Oli ilo saada hyvää ja kannustavaa palautetta. Viestimme kyselyn tuloksissa nettisivuillamme ja tarkemmin vielä ensi vuoden sääntömääräisessä vuosikokouksessa. 

Vuosikokouksessa 2024  valitaan sukuseuran uusi hallitus. Jos olet kiinnostunut toiminnasta hallituksessa, ota yhteys oman sukuhaarasi edustajaan. Sukuseuran vuosikokous valitsee myös uuden puheenjohtajan. 

Toivotamme hyviä keväisiä hiihtokelejä ja kiitämme lämpimästi kaikkia kyselyyn vastanneita. 

Muistutamme, että sukujuhlassa julkaistun Hyssän sukuseuran Tarinalehteä 2022 on tilattavissa  puheenjohtajalta tsrajala(at)outlook.com  Lehden hinta on 20€ plus postituskulut.Lehti on erinomainen lahja kevään juhlijoille syntymäpäiväsankareille, äideille, valmistuville ja muille sukumme tarinoista  kiinnostuneille. Lehden fontti on selkeä, hyvä luettava.

-Hallitus