Hyssän sukuseuran sukujuhla siirretään vuodelle 2022, sääntömääräinen vuosikokous 4.9.2021

Sukuseuran hallitus piti kokouksen 6.2.2021 ja päätti, että edelleen vallitsevan koronatilanteen ja sen aiheuttaman epävarmuuden ja olemassa olevien riskien  vuoksi sukuseuran juhla siirretään vuodella eteenpäin ja uusi ajankohta on lauantaina 3.9.2022.

Sukuseuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään Teams yhteydellä 4.9.2021 klo 13.

Riippuen tuolloin voimassaolevista kokoontumissuosituksista, oletamme että rajoitettu määrä henkilöitä voi osallistua kokoukseen myös paikanpäällä, HonkaHovilla (Pohjanmaantie 2184, 38950 Honkajoki)
Kaikilta kokoukseen osallistuvilta tarvitaan ilmoittautumiset sihteeri Kreetta-Liisa Lahti-Uotilalle (kreetta_liisa@hotmail.com)  Teams yhteyttä varten tarvitsemme voimassa olevan sähköpostiosoitteen.

Sukuseura tarvitsee yhteydenpitoa ja tiedottamista  varten päivitetyt jäsenten yhteystiedot. Toivomme, että otatte yhteyttä sukuseuran jäsenvastaava Maija Rantaseen (maij.rantanen@gmail.com)  ja samalla voitte kertoa, onko sukuun syntynyt uusia jäseniä, poisnukkuneet jne. Erillisen sähköpostin tai kirjeen tulette saamaan lähiaikoina nyt meillä tiedossa olevien yhteystietojemme mukaisesti.

Hallitus toivottaa kaikille jäsenilleen aurinkoista kevättä, käytetään maskeja ja pestään käsiä.Pidetään, tasavallan presidentin sanoin, fyysistä etäisyyttä, mutta henkistä läheisyyttä.

Puheenjohtaja Tiina Rajala